Овен - Илиада Омир  Ако някой има лидер или воин

...
Овен - Илиада Омир  Ако някой има лидер или воин
Коментари Харесай

Книгата която трябва да прочетете според вашата ЗОДИЯ!

Овен - " Илиада " Омир 

Ако някой има водач или боец вътре в себе си, то това е Овенът. Силен, воден и твърдоглав, Овенът обича приказките, които почитат тези характерности. „ Илиада “ на Омир е антична история, която въпреки всичко ще очарова днешния Овен. Епични борби сред хора и богове и, несъмнено, скандалното рухване на Троя, ще се допрян до нападателния темперамент на Овена. Никога не е късно да прочетете една от най-старите книги, познати на човечеството. 



Телец - " Портретът на Дориан Грей " Оскар Уайлд 
 Какво да чакат Девите до края на годината? Какво да чакат Девите до края на годината?
На път сме да изпратим месец септември и е добре да забележим какво могат да чакат всички представители на зодия Дева. Техният сезон към този момент...

Телецът е земен знак като Дева и Козирог, само че се разграничава доста от последните два. Макар и постоянен и удобен, Телецът също обича материалните богатства и прави оценка хубостта и фината хармония, заради което " Портретът на Дориан Грей " от Оскар Уайлд пасва идеално на този знак. Романът изследва разликите сред физическата и вътрешната хубост, вълнуващ контрастност, с който Телецът може да се свърже и да се поучи. Ето обичаните ни редове от цитираните книги.

Близнаци - " Повест за два града " Чарлз дикенс

Близнаците са двойният знак. Той е белязан от любознание и адаптивност, само че и неустойчивост. Близнаците постоянно са интелектуалци, които се пробват да научат повече за света. Следователно наподобява уместно, че Близнаци би трябвало да прочетат „ Повест за два града “ от Чарлз Дикенс. Както подсказва заглавието, това е история, която обгръща две страни на огромен спор - англичаните и французите до и по време на Френската гражданска война. С тази история Дикенс предлага голям брой гледни точки от доста герои, което е нещо, което Близнаците безусловно обичат.

Рак - " Примката на призрака " Хенри Джеймс 

Време е за призрачна история! Или, по този начин споделят някои. " Примката на призрака " от бащата на американския натурализъм, Хенри Джеймс, се чете от някои като призрачна история, а други като приказка за психическата неустойчивост. В книгата идва гувернантка, която да се грижи за две дребни деца, когато тревожни видения стартират да я тормозят. Докато историята става все по-тъмна, гувернантката остава твърда в своята обвързаност и отбрана на децата. Това е съвършено четиво за един Рак, защото този знак се концентрира надълбоко върху фамилията. Освен това, кой не обича положителната доза боязън понякога? 
 Какво да чакат Везните до края на годината? Какво да чакат Везните до края на годината?
Нека забележим какво могат да чакат уравновесените Везни до края на тази година. Представителите на зодията са известни със своята нерешит...

Лъв - " Един янки в двора на крал Артур " Марк Твен

Лъвовете се концентрират надълбоко върху фамилията и са доста защитни по отношение на високо ценените връзки. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и се разпознават с героя във всяка история, само че не са толкоз внезапни и груби, колкото Овенът може да бъде. Лъвовете са извънредно харизматични и очарователни. Ето за какво Лъвовете биха харесали „ Един янки в двора на крал Артур “ на Марк Твен. Тази книга не е толкоз четена като Хък Фин, само че въпреки всичко е обичан американски драгоценен камък. Той споделя историята на човек, който е върнат в средновековието и въоръжен със знанието за бъдещето, убеждава всички, че е всезнаещ, всесилен вълшебник. 



Дева - " Кандид или оптимизмът " Волтер

Едно от най -великите творби на сатирата, писани в миналото, е прелестна композиция от парадокс и прагматизъм за земния знак Дева. Девата е доста аргументиран, изчерпателен знак и като подобен, високо цени истината. Хората под този знак не са толкоз съществени, колкото Козирозите могат да бъдат, тъй че острият комизъм върви един до друг с тях. Това е историята на доверчив и свръхоптимистичен млад мъж, който обикаля света и най-после стига до малко смисъл и деловитост. Девите правят оценка научените уроци и са щастливи да се посмеят добре, до момента в който четат сред редовете с този разказ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР